Jij & intuïtief schilderen – de diepte in

Een verdiepende sessie waarbij schilderen als middel wordt gebruikt om meer in verbinding te komen met jezelf.

Individueel of samen met anderen vanuit je intuïtie werken aan een doek, maar waarbij je proces, emoties, belemmerende overtuigingen en patronen ook centraal staan. Een mogelijke gedachte “ik ben niet creatief” mag je van mij direct loslaten. Want waarom zegt dat stemmetje in je hoofd dat meteen? Ben jij nooit creatief? Vast niet. Het gaat niet om creativiteit in een beperkte zin van kunst maken. Creatief zijn gaat om het scheppende vermogen, nieuwe ideeën kunnen bedenken, andere oplossingen vinden dan de geijkte voor problemen. Als je even bewust gaat terugdenken, kan jij zo een aantal situaties benoemen waarin jij super creatief was. Op die momenten dat je 1000 ballen in de lucht moest houden bijvoorbeeld? En of je dan creatief bent! 

In deze sessie sta jij centraal en middels prikkelende oefeningen en begeleiding kom je meer bij jezelf, zodat je echt vanuit je buik en hart creatief gaat werken en spelen. Het gaat om je gevoel, je energie, je hart op het doek laten spreken en je buik die mee roert in de bak van kleuren. Het gaat om VRIJ zijn, verhalen en kaders loslaten en je innerlijke zien in beeld. Je verlangens, je wensen, je dromen; JIJ. Daarnaast werkt creatief bezig zijn ontspannend, kan je meer bij jezelf komen en geniet je van een heerlijk proces.  

Data: Een individuele sessie of een sessie met bekenden is mogelijk op aanvraag. Wil jij je aanmelden voor een geplande sessie (maximaal 4 personen), dan zijn deze data gepland:

Nieuwe data volgen nog. Wil je niet wachten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Locatie: Rijnbandijk 57 in Maurik. 

Omschrijving: Ontspannende en verdiepende sessie middels intuïtief schilderen. Jouw proces, JIJ, staat centraal. Middels prikkelende oefeningen, onder het genot van OERsterke drankjes en lekkernijen en persoonlijke begeleiding kom jij weer even helemaal bij jezelf. Emoties worden gevoeld, inzichten worden verkregen en je laat los. Daarnaast neem je een fantastisch kunstwerk mee naar huis die jou elke dag kan herinnering aan JIJ.
Prijs: Voor een geplande sessie 90 euro p.p. inclusief alle materialen, het canvas doek (50×60), OERsterke drankjes en hapjes, inspirerende oefeningen en persoonlijke begeleiding.

Met minimaal 3 inschrijvingen gaat de workshop door. Het is de zomerperiode en daardoor lastiger in te schatten of de datum goed is.

Wil je een individuele sessie of een sessie op maat? Neem dan contact op om de mogelijkheden en prijs te bespreken.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zomiek.nl of neem telefonisch (of whatsapp) contact met mij op: 0620137231