Jij & je kind(eren)

Een liefdevolle en creatieve activiteit met je kind of kinderen. Of wie weet met uw kleinkinderen als opa of oma.

Aandacht, tijd, stilte en plezier. Op een magische plek samen spelen, verbinden en creatief aan het werk. Aan het prachtige kunstwerk, jullie.

Data: In overleg met een eigen groep (groot)ouders/verzorgers of open inschrijving op de volgende data: Nieuwe data volgen nog. Wil je niet wachten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 


Duur: 2,5 uur
Locatie: Rijnbandijk 57 in Maurik. 

Omschrijving: In een klein groepje verbinden met je (klein)kind(eren), spelen met elkaar en creatief bezig zijn. Uiteraard leuke oefeningen voor extra ontspanning en uit het koppie en in het lijf/gevoel. 
Prijs: 81 euro per (groot)ouder/verzorger (plus 1 of 2 kinderen). Inclusief alle materialen, het canvas doek (70×70), Oersterke drankjes en hapjes en inspirerende en leuke oefeningen.

Met minimaal 3 inschrijvingen gaat de workshop door. Het is de zomerperiode en daardoor lastiger in te schatten of de datum goed is.

Je kunt ook met een aantal (groot)ouders/verzorgers een sessie op maat bij mij afspreken. Wil je meer kinderen meenemen? Dat kan, maar neem dan even contact met mij op. (Overleg i.v.m. de afmeting van het canvasdoek, de wensen en de meerprijs).

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zomiek.nl of neem telefonisch (of whatsapp) contact met mij op: 0620137231