Re(f)lex met kunst

Yes, Re(f)lex met kunst: 2 nieuwe data gepland! 

30 maart en 12 mei 2024.

Schrijf je snel in voor een van deze dagen. Alleen of samen met vrienden/kinderen/ouder(s). 
Dat is op 12 mei trouwens een prachtige invulling van Moederdag. 

Het is een dag voor jezelf, maar het samen beleven kan een prachtige verbinding geven hebben we afgelopen jaar gezien. 

Voor vragen en inschrijven: 
Reflexmetkunst@gmail.com

Ben jij toe aan even helemaal niets en toch alles? Gewoon omdat je er zin in hebt en liefdevol met jezelf wilt verbinden? Of juist omdat je moe bent, gefrustreerd of verdrietig en omdat je nu echt even iets wilt aankijken? 

Dan is onze Re(f)lex met Kunst dag iets voor jou! 

Deze dag staat zowel voor relaxen, als voor reflecteren. En door o.a. kunstzinnig bezig te zijn te ontdekken hoeveel jij kan creëeren als je de creativiteit niet uit je hoofd maar uit je lijf laat komen! 
Wat brengt het jou? Een dag op een unieke plek, uit je hoofd en in je lijf. In verbinding met jezelf aan de slag met ontspanning, gevoel/emoties en spelen met je creativiteit (intuïtief schilderen, waarin jouw proces/gevoel op het doek komt). Niets moet; een veilige bedding en jouw eigen proces/wensen staan centraal.

Tijdens deze hele dag wordt ook de innerlijke mens verzorgd met liefdevol klaargemaakte hapjes en een uitgebreide lunch vanuit de OERsterk leer. Dat betekent dat alles is klaar gemaakt met natuurlijke producten zonder toevoegingen van gluten, ongezonde koolhydraten, melkproducten etc. Wat ervoor zorgt dat je behalve liefde ook echt voeding ervaart in je lijf en geen after dinner dip. Voeding, geen vulling. 

Ingrediënten van de dag: Reflectie, ontspanning, verbinding, meditatie/visualisatie, creëren, ruimte voor persoonlijke processen, genieten, intuïtief schilderen en een heerlijke homemade OERsterke lunch. Voeding voor je lichaam en geest in elke vorm. 

De deelnemers die tot nu toe hebben meegedaan, in de leeftijd van begin 20 tot eind 60, hadden allemaal hun eigen behoeftes en thema’s. Je kan denken aan een burnout, een piekerhoofd wat maar niet zwijgt, niet (meer) weten wie ik nou eigenlijk ben, lichamelijke klachten, in scheiding, hypochondrie, angsten en ook deelnemers die alleen de verbinding met zichzelf willen voelen en wat voor hen belangrijk is. 

Wat de deelnemers tijdens en na de dag hebben ervaren is het volgende:
🍀 ik heb ontspanning, liefde en vertraging ervaren
🍀ik voel me alsof ik een week op vakantie ben geweest
🍀pittig maar ook heerlijk om op deze manier bij deze dames lekker met jezelf bezig te zijn en je processen. 
🍀 ik voelde mij veilig om mezelf te zijn
🍀 ik voel mij lichter
🍀 ik heb losgelaten en ervaar meer rust
🍀 ik ben geïnspireerd, heb genoten en heb mijzelf weer even gevoeld en gezien. 

Tijd: Van 10:00 (inloop 9:30) tot 16:30 (mogelijke uitloop tot 17:00).De investering in jezelf voor deze hele dag inclusief materialen voor het schilderen en het doek (50×70), koffie/thee, voedende lekkernijen en een uitgebreide homemade OERsterke lunch is 149 euro. 

Voel jij nou:
🌸 ik wil ook stappen maken in mijn persoonlijke proces (welke dit dan ook is)?
🌸ongeacht waar je op dit moment staat? 
🌸 ik ben het waard om in mezelf te investeren?
🌸 durf jij dapper te zijn en naar je hart te luisteren? 

Wil jij je aanmelden? We werken met maximaal 6 personen per groep, zodat er genoeg individuele aandacht kan zijn. Vol=vol, schrijf je dus snel in.

Of stuur een e-mail naar reflexmetkunst@gmail.com en geef daarin aan welke dag je aanwezig wilt zijn. 

Enkele ervaringen van eerdere deelnemers:

 • Als je een dag los wilt komen van de piekerfabriek (stem in je hoofd) dan is deze dag een dikke aanrader.
 • Nancy en Miek raken je en weten je te laten bewegen. Echt naar jezelf kijken. En het komt bij hun recht uit het hart. 
 • Wil je een superdag voor jezelf, kom dan naar deze prachtige powervrouwen. Zalig eten, mooie omgeving en een en al liefde. Een aanrader voor iedereen. 
 • Heb je zin in vertragen, verdieping en tijd voor jezelf? Dan is deze dag een aanrader. Onder begeleiding van 2 lieve en ervaren dames word je meegenomen in een geweldige ervaring. 
 • Waanzinnig goede dag. Rust, me-time en processen.
 • Een aanrader als je in liefdevolle setting en met fijne begeleiding op een heerlijke plek bezig wilt zijn met je intuïtie, energie, bewustzijn.
 • Een dag helemaal voor en met jezelf, mooie liefdevolle begeleiding en een prachtige omgeving. 
 • De dag helpt je om te aarden in deze drukke maatschappij. Iedereen kan deze dag gebruiken! 
 • Ik heb genoten van de dag. Het bracht mij rust, inzichten en loslaten. En gewoon ‘zijn’.
 • Het eten: elke toelichting aan woorden doet afbreuk aan de smaaksensaties die geproefd zijn.
 • Diepe inzichten gekregen. Hartverwarmend. 
 • Een veilige bedding, top team, liefdevolle begeleiding; het klopt.

Op een onvergetelijke plek in Maurik wordt nu een geweldige dag georganiseerd. Mijn collega Nancy Snijders (Holistisch therapeut, NLP-therapeut, Hypnotherapeut) en ikzelf (Holistisch therapeut, OERsterk coach en kunstenares) vouwen onze handen samen om een heerlijke workshop dag te organiseren. 

Even uit de mallemolen stappen en bij jezelf komen: onder liefdevolle begeleiding, middels inspirerende oefeningen, theorie en intuïtief schilderen. Denkt dat stemmetje in je hoofd nu meteen dat je niet creatief bent, dat het spannend is en het dan geen zin heeft? Juist dan nodigen wij je uit om je in te schrijven en er helemaal open voor te gaan. Het gaat juist niet om moeten presteren of techniek. Het gaat om jou. Zowel het ochtendprogramma (theorie (brein/lichaam)/oefeningen/voelen) als het middagprogramma (o.a. intuïtief schilderen) brengen je weer helemaal in verbinding met jezelf, geeft je inzichten, plezier en ontspanning. Om na deze dag met belangrijke aandachtspunten voor jezelf weer door te gaan. 

Lieve groet, Nancy en Annemiek Nancy Snijders, Intuïtieve verbinding, 06 30 16 51 50 Annemiek van Palenstein Helderman, ZoMiek Atelier & ZoMiek Praktijk – Balans in lichaam en geest, 06 20 13 72 31

Impressie