‘Satsang’

Samenkomen.

Samenkomen voor de waarheid. Wat is waarheid? Waarheid is wat echt is, wat bestaat. Dus alles wat er is, is waarheid. En zo zijn er dus veel ‘waarheden” of toch niet? Meningen zijn geen waarheden, al denken we dat soms wel. Openstaan voor wat waar is, laat je echt luisteren, kritisch denken over eigen ideeën, anders is er onverschilligheid en eigenwijsheid. Telkens wanneer iets je ervaring van ‘de waarheid’ vergroot, open je en kalmeer je. Maar wanneer je door wat dan ook ‘de waarheid’ beperkt, trekt je hart zich samen en wordt je geest drukker. Met een groep gelijkgestemde zielen samenkomen en volgen en meegaan in wat er aandient. Bewustzijn, groei, delen en verbinden. JIJ bent van belang; je bewustzijn. Op welk vlak of gebied dan ook. Misschien mag je antwoord ontvangen op onbeantwoorde vragen, kom je zo thuis bij jezelf door de energie van de omgeving en de groep, waardoor je stappen kan zetten. Het verhogen van bewustzijn kan je laten zien wie jij werkelijk bent, wat je nodig hebt, wat jij wilt.

Ik ben dankbaar dat ik een prachtige plek heb mogen creëren waar wij dit soort avonden kunnen organiseren. Focus op groei, bewustzijn en verbinding en niet op afleidingen waardoor je je elke dag uitgeput voelt, nergens aan toekomt of vastzit.

Data: Nieuwe data volgen nog. Wil je niet wachten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
Tijdstip: 20:00-22:30/23:00
Locatie: Rijnbandijk 57 in Maurik. 

Omschrijving: Rond het vuur met een pot warme thee en een OERsterke lekkernij delen en verbinden. Wie durft en wil? Neem familieleden, vrienden of vriendinnen, collega’s, kennissen of je buren mee en pak deze kans om op een magische plek onder liefdevolle begeleiding samen te komen. Er is geen thema, we werken met wat er zich aandient. 
Prijs: 13,50 p.p.


Met miniaal 4 inschrijvingen gaat de Satsang door. Het is de zomerperiode en lastiger in te schatten of de datum goed is. Met een grotere groep, maar zeker ook met een kleinere groep kan het een prachtige en waardevolle samenkomst zijn.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zomiek.nl of neem telefonisch (of whatsapp) contact met mij op: 0620137231