ZoMiek Activiteiten – workshops & sessies

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de activiteit en om je aan te melden. Heb je nog vragen over een workshop/sessie? Of wil je een sessie op maat? Neem dan per e-mail of telefonisch (ook whatsapp) contact met mij op.

Nieuwe workshops&sessies en data volgen nog. Wil je niet wachten? Neem ook dan contact op.

info@zomiek.nl / 0620137231

Re(f)lex met kunst, Magische avondsessie, Jij& intuïtief schilderen, Having fun with friends, Pie of life, Verbindende gezinsworkshop, Schilderen voor kinderen (met een vleugje natuur en extra ontspanning), Satsang en Je kind & jij.

Kijk hieronder voor ervaringen van andere deelnemers/cliënten/klanten.

Re(f)lex met kunst
Magische avondsessie
Jij & intuïtief schilderen
Having fun with friends
Pie of life
Verbindende gezinsworkshop
Schilderen voor kinderen
Satsang
Jij & je kind(eren)

Sessie meditatie, visualisatie, verbinden en intuïtief schilderen (2 pers): “Vanmiddag een hele fijne workshop bij Annemiek gehad. Bij toeval elkaar gisteren tegen gekomen en met alle spontaniteit heeft ze een programma voor ons in elkaar gezet. Veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Ze heeft passie voor haar vak en geeft je een welkom gevoel. Zeker een aanrader om heen te gaan!”

Kinderfeestje: Vandaag heeft mijn dochter van 10 jaar een super geslaagd en uniek kinderfeestje gehad bij Annemiek van ZoMiek. Alle kids kijken super tevreden terug. Ze vonden het heel fijn om naar hun fantasiewereld te gaan en die te ontdekken en van daaruit creatief aan de slag te gaan. Elk schilderij is een waar kunststuk geworden op zijn/haar eigen manier.Zeker voor herhaling vatbaar!!! Een echte aanrader om te doen als afwisseling van alle Jumpsquare feestjes e.d. 

Kunst: Wat een fijne plek en creatief mens!  Prachtige kunst. Stuk voor stuk uniek. Wij zijn super blij met dit mooie werk aan de muur. Miek maakt prachtige kunst met hart en ziel. En dat is voelbaar.

Re(f)lexdag: Op zaterdag 15 april genoten van een re(f)lexdag gehouden door praktijk ZoMiek en praktijk Intuïtieve Verbinding.Een fantastische ervaring met twee inspirerende, lieve begeleidsters Annemiek en Nancy. De energie die er vanuit deze dames de dag omlijst vergeet je niet snel. Er is rust, aandacht en liefde. Het is een dag om helemaal bij jezelf te komen, weer kennis te maken met jezelf. Meditaties, intuïtief schilderen en ook ruimte om even alleen te zijn. Alle ingrediënten zijn daar en ook in de super gezonde oersterk lunch. Wat een cadeau om jezelf (ook een ander) te geven 💝 Ik raad het iedereen aan die weer in verbinding met zichzelf wil komen. Maar ook in verbinding met de natuur, want de omgeving waar de dag gehouden wordt is het alleen al waard. Dank lieve dames jullie zijn een topteam 🎀

Kunst: “Ik fietste langs en werd er gewoon naar toegetrokken. Wat een mooie ontmoeting. Heel bijzonder. Er hangt zoveel moois. Het raakte mij, kippevel! En 1 gedicht extra….deze krijgt een mooi plekje bij mij thuis. Dankjewel…

Individuele sessies: “Annemiek benadert om na mn hartoperatie weer fysiek en mentaal fitter te worden. Vier topsessies gehad. Ze heeft mij echt met grote stappen vooruit geholpen.”

Individuele sessie intuïtief schilderen & reiki: “Het voelde zo liefdevol, veilig, warm en beschermd. Ik mocht mijn kleine ik ontmoeten. Daarna al mijn gevoel, vanuit mijn gevoel op het doek mogen neerzetten. Zo dankbaar.”

Re(f)lex met kunst

 • Heerlijke voedzame, verrijkende en supergezonde (overduidelijk met liefde bereid) lunch en hapjes.
  Aan iedereen die een dag voor zichzelf wil en terug wil naar zichzelf. Zonder verhalen, naar wie je bent. 
 • Diepe inzichten ontvangen. Hartverwarmend. 
 • Een warm bad en ze weten hoe ze je moeten doorgronden. Prachtige energie van Nancy en Annemiek samen. 
 • Een aanrader als je in een liefdevolle setting en met fijne begeleiding op een heerlijke plek bezig wilt zijn met je intuïtie, energie en bewustzijn. Een prachtige manier om bezig te zijn met processen en helen. Een dag om lekker tot jezelf te komen maar wel om naar binnen te kijken. Jullie zijn top 
 • Een dag helemaal voor en met jezelf, mooie liefdevolle begeleiding en een prachtige omgeving. 
 • De dag helpt je om te aarden in deze drukke maatschappij. Iedereen kan deze dag gebruiken! 
 • Alles was precies in evenwicht en balans: ontspannen, voelen, loslaten, genieten en naar jezelf kijken. 
 • Het eten: elke toelichting aan woorden doet afbreuk aan de smaaksensaties die geproefd zijn. 
 • Als je een dag los wilt komen van de piekerfabriek (stem in je hoofd) dan is deze dag een dikke aanrader.
 • Nancy en Miek raken je en weten je te laten bewegen. Echt naar jezelf kijken. En het komt bij hun recht uit het hart. 
 • Wil je een superdag voor jezelf, kom dan naar deze prachtige powervrouwen. Zalig eten, mooie omgeving en een en al liefde. Een aanrader voor iedereen. 
 • Heb je zin in vertragen, verdieping en tijd voor jezelf? Dan is deze dag een aanrader. Onder begeleiding van 2 lieve en ervaren dames word je meegenomen in een geweldige ervaring. 
 • Waanzinnig goede dag. Rust, me-time en processen.
 • Een dag helemaal voor en met jezelf, mooie liefdevolle begeleiding en een prachtige omgeving. 
 • Een veilige bedding, top team, liefdevolle begeleiding; het klopt.